Pogosto postavljena vprašanja

Enostavno, pošljite nam elektronsko pošto ali nas pokličite. Dogovorili se bomo za optimalno rešitev.

Prevod opravimo hitro in kakovostno. V kolikor nabor besedila ni zajeten, vam lahko opravimo prevajanje v enem dnevu. Prevajamo do 8 prevajalskih strani na dan po jezikovni različici.

Lektoriranje prevoda da ali ne je stvar dogovora. Odvisno od končnega namena prevoda. Lektura je dodatna storitev, ki jo opravi druga oseba, ne prevajalec. Lektor je ti. Native Speaker. V praksi se lektorira objavljena besedila v različnih medijih. Pokličite in svetovali vam bomo.

Prevajalska stran obsega 1500 znakov brez presledkov. Word ima funkcijo izračuna števila znakov.

Sodni prevod opravi sodno zaprisežen prevajalec. Prevod združimo z originalom in vam ga dostavimo v nerazdružljivi celoti.

Ugodna cena ne pomeni manj kakovosten prevod. Cenovno politiko gradijo številni podsistemi v podjetju. Dolgoletna optimizacija vsakega od njih omogoča našo konkurenčnost.

Prevedemo lahko do 50 prevajalskih strani na dan po jezikovni kombinaciji. Seveda to pomeni angažiranost večjega števila prevajalcev znotraj iste jezikovne skupine.

Naši prevodi so kakovostni. Prevajalci profesionalci na svojem področju. 90 jezikovnih kombinacij je plod dolgoletnega dela v prevajalskem sektorju.

Cenovno smo ugodni. Predstavljamo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. V primeru večje količine nudimo popuste.

Pridružite se nam. Potrudili se bomo, da boste ostali z nami. Zagotavljamo visoko kakovost ter profesionalni odnos.

Ste prevajalec, prevajalka? Pošljite nam vaš življenjepis in dogovorili se bomo za razgovor. Dela pri nas nikoli ne zmanjka.

Povpraševanje


Strinjam se s pogoji poslovanja in varstvu osebnih podatkov.